Arc'teryx Beta AR Jacket Women

Før DKK 4.499,00
DKK 3.499,00
SparDKK 1.000,00
På lager
Varenummer:5099
Elegant dameskaljakke som du kan bruge til det meste. Betajakken er Arc'teryx mest alsidige, vandtætte jakke. Det er kun dig selv, der sætter grænser for, hvad den kan bruges til. Med sit slanke snit bliver Betajakken nemt et førstevalg både i hverdagen, og når du skal på tur, og den kan fint passes
Elegant dameskaljakke som du kan bruge til det meste. Betajakken er Arc'teryx mest alsidige, vandtætte jakke. Det er kun dig selv, der sætter grænser for, hvad den kan bruges til. Med sit slanke snit bliver Betajakken nemt et førstevalg både i hverdagen, og når du skal på tur, og den kan fint passes ind under en klatresele. Med plads til lag under jakken, kan du altid tilpasse den til dit behov. Hvad enten du har brug for en robust skijakke til at holde vinteren ude, eller en let regnjakke til at holde dig tør på vandreturen.  

Med udluftning under armene, kan ud let få temperaturen ned, når pulsen kommer op, og hætten har selvfølgelig plads til din hjelm, så du ikke behøver gå på kompromis med sikkerheden på pisten eller klatrevæggen.

Med Gore-Tex Pro-membran får du maksimal vandtæthed og åndbarhed.

Vægt: 390 gram

For at en Gore-Tex jakke holder vand ude, ånder og gør det i mange år er det vigtigt at pleje den ordenligt. Til det anbefaler Fjeld og Fritid at du vasker din jakke med Grangers CLOTHING 2 IN 1 WASH. Husk at jakken skal tørretumbles efter vask for at aktivere imprægneringen.
Specifikationer
Lynlås
YKK WaterTight
Mærke:
Arc'teryx
Køn:
Dame
Membran:
Gore-Tex Pro
Kategori:
Jakker
Aktivitet:
Trekking
Klatring
Materiale:
Nylon
Vægt:
390 g
Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.
Relaterede varer
Luk