Arc'teryx Beta AR Jacket Women
Arc'teryx Beta AR Jacket Women

Arc'teryx Beta AR Jacket Women

Før DKK 4.499,00
DKK 3.499,00
Spar DKK 1.000,00


   På lager
Antal
Varenummer: 5099
Elegant dameskaljakke som du kan bruge til det meste. Betajakken er Arc'teryx mest alsidige, vandtætte jakke. Det er kun dig selv, der sætter grænser for, hvad den kan bruges til. Med sit slanke snit bliver Betajakken nemt et førstevalg både i hverdagen, og når du skal på tur, og den kan fint passes ind under en klatresele. Med plads til lag under jakken, kan du altid tilpasse den til dit behov. Hvad enten du har brug for en robust skijakke til at holde vinteren ude, eller en let regnjakke til at holde dig tør på vandreturen.  

Med udluftning under armene, kan ud let få temperaturen ned, når pulsen kommer op, og hætten har selvfølgelig plads til din hjelm, så du ikke behøver gå på kompromis med sikkerheden på pisten eller klatrevæggen.

Med Gore-Tex Pro-membran får du maksimal vandtæthed og åndbarhed.

Vægt: 390 gram

For at en Gore-Tex jakke holder vand ude, ånder og gør det i mange år er det vigtigt at pleje den ordenligt. Til det anbefaler Fjeld og Fritid at du vasker din jakke med Grangers CLOTHING 2 IN 1 WASH. Husk at jakken skal tørretumbles efter vask for at aktivere imprægneringen.
Vis mere
Vis mindre
Produkt Information
LynlåsYKK WaterTight
Mærke:Arc'teryx
Køn: Dame
Membran:Gore-Tex Pro
Kategori:Jakker
Aktivitet:Trekking
Klatring
Materiale:Nylon
Vægt: 390 g
Mest populær

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid   |   Frederiksborggade 28   |   1360 København K   |   +45 33 11 35 36    |   info@fjeldogfritid.dk

Fjällräven Specialbutik   |   Kultorvet 7   |   1175 København K   |   +45 33 11 22 73    |   info@fjeldogfritid.dk
Klik mig