Arc'Teryx Beta SL Hybrid Jacket Men's

Arc'Teryx Beta SL Hybrid Jacket Men's

Før DKK 3.199,00
DKK 2.239,00
Spar DKK 960,00


   På lager
Antal
Varenummer: X15009 686487104792
Letvægts skaljakke fra Arc'teryx. Beta SL Hybrid kombinerer to forskellige Gore-Tex materialer, så du får den stærkest mulige letvægtsjakke. Ultralet N40r GORE-TEX® fabric med Paclite®-teknologi på kroppen, hvor jakken er mindre udsat, og GORE® C-KNIT på de steder på jakken der bliver slidt mest.
Beta-serien er skabt til all-round-bjergbrug, og blender også fint ind i bybilledet. Jakken er hoftelang, og plads til lag indenunder, så du også kan holde varmen, når temperaturen falder.
Jakken har plads til hjelm under den justerbare hætte.

Vægt: 350 gram
Vis mere
Vis mindre
Produkt Information
LynlåsYKK WaterTight
Mærke:Arc'teryx
Køn: Herre
Membran:Gore-Tex Paclite
Gore-Tex C-Knit
Kategori:Jakker
Aktivitet:Trekking
Ski
Vinter
Vægt: 350 g
Fjeld & fritid anbefaler

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid   |   Frederiksborggade 28   |   1360 København K   |   +45 33 11 35 36    |   info@fjeldogfritid.dk

Fjällräven Specialbutik   |   Kultorvet 7   |   1175 København K   |   +45 33 11 22 73    |   info@fjeldogfritid.dk
Klik mig