Arc'Teryx Delta LT Hoody Women's

Før DKK 1.099,00
DKK 769,00
SparDKK 330,00
På lager
Varenummer:X15552 686487360945
Letvægtsfleecejakke i hurtigtørrende microfleece, der kan bruges nærmest til alt og hele året rundt.  Fleecen fungerer fremragende under en skaljakke som varmende mellemlag, men kan også bruges alene, hvis aktivitetsniveauet er højt eller vejret tillader det. Fleecen er blød mod huden og virker
Letvægtsfleecejakke i hurtigtørrende microfleece, der kan bruges nærmest til alt og hele året rundt.  Fleecen fungerer fremragende under en skaljakke som varmende mellemlag, men kan også bruges alene, hvis aktivitetsniveauet er højt eller vejret tillader det. Fleecen er blød mod huden og virker supergodt svedtransporterende , da de små firkanter i materialet, Polartec® Classic 100 micro velour small grid, skaber en stor overflade, der både effektivt suger din fugt og lader fugten fordampe fra den store fordampningsflade. Desuden bidrager firkanternegodt til at varme ved at holde på den opvarmede luft, såfremt du har et lag udover.
Arc'Teryx Delta LT Hoody er en lettere formsyet fleecejakke med hætte og to lynlåslommer placeret højt på maven, så de ikke kommer i vejen for et eventuelt rygsækhoftebælte.
Specifikationer
Mærke:
Arc'teryx
Køn:
Dame
Kategori:
Fleece
Aktivitet:
Trekking
Ski
Klatring
Cykling
Hverdag
Rejse
Camping
Materiale:
Fleece
Polartec® Classic 100 micro velour small grid
Vægt:
240 g
Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.
Relaterede varer
Luk