Arc'Teryx Delta LT Hoody Women's
Arc'Teryx Delta LT Hoody Women's

Arc'Teryx Delta LT Hoody Women's

DKK 1.099,00


   På lager
Antal
Varenummer: X15552 686487360945
Letvægtsfleecejakke i hurtigtørrende microfleece, der kan bruges nærmest til alt og hele året rundt.  Fleecen fungerer fremragende under en skaljakke som varmende mellemlag, men kan også bruges alene, hvis aktivitetsniveauet er højt eller vejret tillader det. Fleecen er blød mod huden og virker supergodt svedtransporterende , da de små firkanter i materialet, Polartec® Classic 100 micro velour small grid, skaber en stor overflade, der både effektivt suger din fugt og lader fugten fordampe fra den store fordampningsflade. Desuden bidrager firkanternegodt til at varme ved at holde på den opvarmede luft, såfremt du har et lag udover.
Arc'Teryx Delta LT Hoody er en lettere formsyet fleecejakke med hætte og to lynlåslommer placeret højt på maven, så de ikke kommer i vejen for et eventuelt rygsækhoftebælte.
Vis mere
Vis mindre
Produkt Information
Mærke:Arc'teryx
Køn: Dame
Kategori:Fleece
Aktivitet:Trekking
Ski
Klatring
Cykling
Hverdag
Rejse
Camping
Materiale:Fleece
Polartec® Classic 100 micro velour small grid
Vægt: 240 g

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid   |   Frederiksborggade 28   |   1360 København K   |   +45 33 11 35 36    |   info@fjeldogfritid.dk

Fjällräven Specialbutik   |   Kultorvet 7   |   1175 København K   |   +45 33 11 22 73    |   info@fjeldogfritid.dk
Klik mig