Arc'teryx Delta LT Jacket Women
Arc'teryx Delta LT Jacket Women

Arc'teryx Delta LT Jacket Women

Før DKK 899,00
DKK 629,00
Spar DKK 270,00


   På lager
Antal
Varenummer: AT14459
Letvægtsfleece med fuld lynlås. Til at holde varmen på snowboard, på vandreturen eller på de småkolde vinteraftener. Deltaen passer perfekt som mellemlag under din skaljakke, til at give dig lidt ekstra varme. Den tynde fleece har høj åndbarhed, så du ikke bliver klam og kold, når du sveder.

To lommer foran og en lille ærmelomme med plads til nøgler eller liftkort, så du har styr på dine småting, når du er på løbetur eller på skibakken.

Fleece har den fordel over andre materialer at det er meget let i forhold til varmefylden, og så tørrer det meget hurtigt, hvis det skulle blive vådt.

Vægt: 245 gram
Vis mere
Vis mindre
Produkt Information
Mærke:Fjällräven
Køn: Dame
Kategori:Fleece
Aktivitet:Trekking
Rejse
Materiale:Fleece
Vægt: 245 g

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid   |   Frederiksborggade 28   |   1360 København K   |   +45 33 11 35 36    |   info@fjeldogfritid.dk

Fjällräven Specialbutik   |   Kultorvet 7   |   1175 København K   |   +45 33 11 22 73    |   info@fjeldogfritid.dk
Klik mig