Arc'teryx Gamma LT Hoody Women's

Arc'teryx Gamma LT Hoody Women's

Før DKK 1.899,00
DKK 1.499,00
Spar DKK 400,00


   På lager
Antal
Varenummer: X14760 806955932737
Let, slidstærk softshell med hætte. Gamma LT Hoody krydser grænserne med sit design for aktiv udendørs brug og afslappede hverdagsstil. Jakkens slanke snit, stormhætte og fuld stretch sørger for, at du får en jakke, der sidder ind til kroppen, og giver dig den bedst mulige vejrbeskyttelse og bevægelsesfrihed. Gamma LT kan bruges det meste af året. Den er fremstillet i et ekstremt slidstærkt, ikke-isolerende, strækbart og vandafvisende materiale med en blød inderside. Den egner sig til ture i bjergene såvel som ture i og omkring byen. Enkelt udseende til enten hverdagsbrug eller til dem, der ønsker en enkel men yderst funktionel softshell til aktivt brug. To lommer med lynlås forneden samt en inderlomme giver plads til de nødvendige småting. Mulighed for at snøre den ind forneden.
Der er plads til hjelm under den justerbare hætte.

Vægt: 465 gram
Vis mere
Vis mindre
Produkt Information
Mærke:Arc'teryx
Køn: Dame
Kategori:Jakker
Aktivitet:Klatring
Hverdag
Materiale:Softshell
Vægt: 465 g

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid   |   Frederiksborggade 28   |   1360 København K   |   +45 33 11 35 36    |   info@fjeldogfritid.dk

Fjällräven Specialbutik   |   Kultorvet 7   |   1175 København K   |   +45 33 11 22 73    |   info@fjeldogfritid.dk
Klik mig