Arc'teryx Index 15 Backpack
Arc'teryx Index 15 Backpack
Arc'teryx Index 15 Backpack

Arc'teryx Index 15 Backpack

DKK 399,00


   På lager
Antal
Varenummer: X15004
Let og rummelig dagtursrygsæk på 15 liter. Rygsækken er lavet til at fylde så lidt som muligt når du ikke bruger den, men samtidsigt til at være stor nok til at kunne indeholde nok til at få dig igennem en helt dags eventyr.
Index 15 har et stort rum med topåbning og en lille frontlomme, med clips til nøgler, hele rygsækken kan foldes ind i denne frontlomme. Det store rum indeholder også en lille lynlåslomme og et rum til f.eks. drikkesystem eller en tablet.
På ydersiden af rygsækken er der 8 små løkker til f.eks. at sætte en drikkedunk fast.
På fronten af rygsækken er der en stor rem, til at holde fast i eller til at hænge rygsækken på en knage.

220 gram
Vis mere
Vis mindre

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid   |   Frederiksborggade 28   |   1360 København K   |   +45 33 11 35 36    |   info@fjeldogfritid.dk

Fjällräven Specialbutik   |   Kultorvet 7   |   1175 København K   |   +45 33 11 22 73    |   info@fjeldogfritid.dk
Klik mig