Arc'teryx Index Dopp Kit

Arc'teryx Index Dopp Kit

DKK 199,00


   På lager
Antal
Varenummer: 5105 806955701517
Letvægtstoilettaske fra Arc'teryx med tre rum til at holde orden på sagerne. Det gennemsigtige rum foran passer til 100 ml flasker, så hele tasken kan gå gennem sikkerhedskontrollen i lufthavnen. Du kan åbne toilettaskens håndtag med klikspænde, så den kan hænges op eller sættes fast på en gren eller tørresnor, når du er ude. Vejer kun 70 gram.
Vis mere
Vis mindre
Produkt Information
Mærke:Arc'teryx
Kategori:Accessories
Diverse
Aktivitet:Trekking
Rejse
Camping

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid  |  Frederiksborggade 28  |  1360 København K  |  +45 33 11 35 36  |  WEB@FJELDOGFRITID.DK
Klik mig