Arc'teryx Rampart Long Men's
Arc'teryx Rampart Long Men's
Arc'teryx Rampart Long Men's

Arc'teryx Rampart Long Men's

DKK 699,00


   På lager
Antal
Varenummer: 50018
Rampart Long er et par åndbare, hurtigtørrende og slidstærke lange hiking og trekking shorts til mænd.
Inspireret af hverdagsbukser har Arc'teryx gjort disse shorts tekniske og perfekte til blandt andet vandring og klatring. Buksen er designet til ubegrænset bevægelse og længden når lige over knæet. To lårlommer, to skrå lommer, to baglommer og bæltestropper.
Stoffet er et meget komfortabelt, åndbart og let sommermateriale, der er yderst strækbart og hurtigtørrende.

Materiale: Arc’teryx TerraTex™ (94% Nylon, 6% Lycra.)

Vægt: 199 gram
Vis mere
Vis mindre
Produkt Information
Mærke:Arc'teryx
Køn: Herre
Kategori:Shorts
Aktivitet:Trekking
Rejse
Materiale:Elastan
Nylon
Vægt: 200 g

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid  |  Frederiksborggade 28  |  1360 København K  |  +45 33 11 35 36  |  WEB@FJELDOGFRITID.DK
Klik mig