Arc'teryx Rho LTW Beanie
Arc'teryx Rho LTW Beanie
Arc'teryx Rho LTW Beanie

Arc'teryx Rho LTW Beanie

DKK 299,00


   På lager
Antal
Varenummer: 647
Tynd og let hue i blød uld, der også varmer, selvom den bliver våd. Huen har stræk og passer godt til en kold løbetur eller under hjelmen på klatreturen.

Vægt: 30 gram

Materiale: 95 % uld, 5 % elastan  
Vis mere
Vis mindre
Produkt Information
Mærke:Arc'teryx
Køn: Unisex
Kategori:Accessories
Huer
Aktivitet:Hverdag
Trailrun
Materiale:Uld
Elastan
Vægt: 30 g

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid  |  Frederiksborggade 28  |  1360 København K  |  +45 33 11 35 36  |  WEB@FJELDOGFRITID.DK
Klik mig