Arc'teryx Theta AR Jacket Men's
Arc'teryx Theta AR Jacket Men's

Arc'teryx Theta AR Jacket Men's

Før DKK 5.399,00
DKK 4.299,00
Spar DKK 1.100,00


   På lager
Antal
Varenummer: AT12704
Vi har fået den nye Theta AR Jacket hjem. Bestselleren fra Arc'teryx i GORE-TEX® Pro Shell materiale er blevet endnu lettere og mere åndbar. Den hoftelange, figursyede jakke har forstærkninger på skuldre, albuer og ærmer, så den kan holde til slid fra tasker og seler. Lynlåsene under armene giver dig som altid en god ventilering, så du kan lufte ud på vej ned ad pisterne, eller når du cykler på arbejde. Hætten har rigtig gode indstillingsmuligheder, så du hele tiden har et godt udsyn. Og den er stor nok til at rumme en hjelm. Jakken har to frontlommer, en brystlomme og en indvendig stretch-lomme.

For at en Gore-Tex jakke holder vand ude, ånder og gør det i mange år er det vigtigt at pleje den ordenligt. Til det anbefaler Fjeld og Fritid at du vasker din jakke med Grangers CLOTHING 2 IN 1 WASH. Husk at jakken skal tørretumbles efter vask for at aktivere imprægneringen.
Vis mere
Vis mindre
Produkt Information
LynlåsVislon AquaGuard
YKK WaterTight
Mærke:Arc'teryx
Køn: Herre
Membran:Gore-Tex Pro
Kategori:Bukser
Aktivitet:Trekking
Materiale:Nylon
Vægt: 485 g
Fjeld & fritid anbefaler
Mest populær

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid   |   Frederiksborggade 28   |   1360 København K   |   +45 33 11 35 36    |   info@fjeldogfritid.dk

Fjällräven Specialbutik   |   Kultorvet 7   |   1175 København K   |   +45 33 11 22 73    |   info@fjeldogfritid.dk
Klik mig