Arc'Teryx Zeta AR Jacket Men's

Arc'Teryx Zeta AR Jacket Men's

DKK 4.099,00


   På lager
Antal
Varenummer: X15573 686487286351
Arc'Teryx Zeta AR Jacket er et oplagt førstevalg til den, der er på jagt efter en skaljakke til sin næste tur i fjeldet. Jakkens længde og pasform gør nemlig, at den fungerer godt med rygsæk.
Zeta AR Jacket er udstyret med to højtplacerede håndlommer, der ikke kommer i karambolage med en eventuel rygsæks hoftebælte. Via håndlommerne kan livvidden endvidere justeres. Jakken har også en enkelt inderlomme i strækmateriale.
De obligatoriske kvaliteter som udluftningsmulighed under armene, og afstivet, justerbar hætte, er også at finde på dette lækre stykke grej.

Arc'Teryx Zeta AR Jacket har en såkaldt C-Knit backer på indersiden af jakken. C-Knit er optimeret til at håndtere den fugt, du producerer, når du har jakken på. Det betyder, at man som bruger vil opleve, at jakken ånder bedre end andre Gore-Tex-jakker.

Jakken er lavet i en Nylon 70 denier, plain weave.

Vægt: 390 gram.
Vis mere
Vis mindre
Produkt Information
LynlåsYKK WaterTight
Mærke:Arc'teryx
Køn: Dame
Membran:Gore-Tex C-Knit
Kategori:Jakker
Aktivitet:Trekking
Materiale:Nylon
Vægt: 425 g
Fjeld & Fritid anbefaler

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid   |   Frederiksborggade 28   |   1360 København K   |   +45 33 11 35 36    |   info@fjeldogfritid.dk

Fjällräven Specialbutik   |   Kultorvet 7   |   1175 København K   |   +45 33 11 22 73    |   info@fjeldogfritid.dk
Klik mig