Biomixtur Flåtspray

Biomixtur Flåtspray

DKK 89,00


   På lager
Antal
Varenummer: X15546 5700002122216
Når vejret bliver mildere, forår og sommer melder sig, er det fantastisk at komme ud og boltre sig i naturen! Knapt så fantastisk er det, hvis man får en souvenir med hjem i form af en flåt og de farlige sygdomme, den kan overføre.
Heldigvis kan man beskytte sig på flere måder mod flåtbid; bl.a. med Biomixturs økologiske flåtspray.

Om flåter
Det lille kryb er oftest relativt uskadeligt, men hvis man er uheldig, kan man erhverve sig en af de farlige sygdomme, som flåten kan være bærer af.
Borreliose (borreliainfektion) er en infektionssygdom, der skyldes overførsel af en bakterie fra skovflåten. Borrelia kan udmønte sig i ledbetændelse, hjertepåvirkning, hudgener og i sygdomme i nervesystemet, såkaldt neuroborreliose. Neuroborreliose kan forårsage bl.a. nervelammelser og hjernehindebetændelse.
Tick borne encephalitis (TBE) er en anden flåtbåren sygdom forårsaget af en virusoverførsel, der kan bevirke  lammelser og hjernebetændelse. TBE er særligt forekommende på Bornholm og i Nordsjælland.

Forebyggelse
Flåten er på grund af risikoen for overførsel af nervesygdomme og andre infektions-, parasit- og virussygdomme Danmarks farligste dyr, men du kan sagtens færdes i naturen til trods. Du kan beskytte dig både ved at trække strømperne op over bukserne, når du færdes i højt græs og i skovbunden, minimere risikoen for at flåter bider sig fast ved at spraye dig eller dit tøj med Biomixturs flåtspray med æteriske olier, der overdøver duften fra visse af vores hormoner, som flåterne tiltrækkes af .

Efter en tur i naturen
Du bør altid kontrollere, om du er blevet bidt, hvis du har været ude i naturen, så snart temperaturen overstiger 4 grader. Tjek særligt de varme steder på kroppen. Det er også en god idé at skaffe sig et flåtkort fra apoteket, skulle uheldet være ude.
Læs evt. mere om brugeroplevelser her.

Indhold: 50 eller 100 mL
Indeholder: grandervand, økologisk alkohol, økologiske tinkturer og økologiske æteriske olier; bl.a. citral, d-limonene, citronellol, geraniol og linalool.

Vis mere
Vis mindre
Produkt Information
Aktivitet:Trekking
Hverdag
Rejse
Militær
Camping
Trailrun
Mest populær
Fjällräven Kånken
Fjällräven Kånken Før DKK 699,00
DKK 489,00
Info/køb
Fjällräven Kånken Mini
Fjällräven Kånken Mini Før DKK 599,00
DKK 419,00
Info/køb
Fjällräven Kånken Laptop 15''
Fjällräven Kånken Laptop 15'' Før DKK 849,00
DKK 589,00
Info/køb
Osprey Airporter
Osprey Airporter Før DKK 399,00
DKK 279,00
Info/køb
Fjällräven Karl Zip-Off Trousers
Fjällräven Karl Zip-Off Trousers Før DKK 1.199,00
DKK 899,00
Info/køb

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid   |   Frederiksborggade 28   |   1360 København K   |   +45 33 11 35 36    |   info@fjeldogfritid.dk

Fjällräven Specialbutik   |   Kultorvet 7   |   1175 København K   |   +45 33 11 22 73    |   info@fjeldogfritid.dk
Klik mig