Black Diamond Ascension Nylon STS Climbing Skins

Black Diamond Ascension Nylon STS Climbing Skins

DKK 1.349,00


   På lager
Antal
Varenummer: 4917 793661118459
Syntetiske feller fra Black Diamond. Til dig der ikke kan nøjes med skiløb på de preparerede pister, men hellere vil gå dine egne veje.

Feller i slidstærkt nylon-plysmateriale, som giver et godt greb, når du skal op ad bjerget og et effektivt glid.

De justerbare løkker gør det nemt at tilpasse fellerne til forskellige ski.

Bredde: 140 mm

Vægt: 750 gram
Vis mere
Vis mindre
Produkt Information
Mærke:Black Diamond
Kategori:Ski
Accessories
Diverse
Aktivitet:Ski
Vægt: 750 g

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid  |  Frederiksborggade 28  |  1360 København K  |  +45 33 11 35 36  |  WEB@FJELDOGFRITID.DK
Klik mig