Black Diamond Orbit Lantern 105 Lumen

DKK 299,00
På lager
Dette er en forbedret udgave af Black Diamonds lille teltlanterne med stærkere lys og længere batterilevetid. Orbit lanternen lyser i siderne, og den har indbygget lommelygte i bunden, så du kan få et jævnt lys over det hele i f.eks dit telt eller i hytten. Du kan også bruge de to lys hver for sig, hvis du kun har brug for en lommelygte, eller når du stiller lanternen på et bord.
Lanternen har en DoublePower LED bag matteret glas, som kan lyse med 105 lumens op til 6 meter væk. Det matterede glas sørger for, at lanternen giver et blødt og behageligt lys.
Lommelygten, som sidder i bunden af lanternen har også en DoublePower LED, der lyser med 50 lumens i op til 11 meter, hvis du skal finde brænde i skoven eller finde lynlåsen til teltet.
Du kan dæmpe både lanternen og lommelygten, hvis du har brug for et mindre kraftigt lys, også når de lyser samtidig. Det er med til at forlænge batterilevetiden.
Lanternen kan kan hænges op i f.eks teltet i den lille krog, og den kan klappes sammen, så den fylder minimalt i rygsækken.

Vægt med batterier: 84 gram

Maksimal brændetid: 70 timer (på lavt blus)

Batterier: Bruger 4 AAA-batterier (følger ikke med)
Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.
Relaterede varer
Luk