Black Diamond Spot 350 Headlamp

DKK 349,00
På lager
Selvom måneskin er fantastisk, er det sjældent nok til at lyse både kortet og stien op, og her kommer Black Diamond Spot 350 ind i billedet. Pandelampen levere 350 lumens og lyser stærkt nok til både vandre- eller løbenturen i skoven.  Black Diamond Spot har 3 dioder, en der lyser langt, en der lyser bredt og en lille der kan lyse rødt, det ikke ødelægger ens nattesyn, alle dioderne kan sættes i blinke funktion. Lysstyrken kan justeres trinløst ved at holde den store knap nede.  

Har du kortvarigt brug for fuld lysstyrke, har Black Diamond Spot en PowerTap funktion, med et let tryk på siden af pandelampen blusser den op på fuld styrke, for at skrue ned til igen, trykker man bare på siden igen.
På siden af pandelampen kan man holde øje med batteriniveauet, via 3 små dioder.

Black Diamond Spot kan låses, således den ikke tænder når den ligger i rygsækken, den låses ved at holde de to knapper på toppen nede i ca. 3 sekunder, den røde diode blinker når den låser. For at låse op, skal man gøre præcis det samme. Pandelampen har en IPX8 rating, det betyder at den er vandtæt, og kan holde til at være under 1 meter vand i 30 min., så selv det værste regnvejr, kan den holde til.

Black Diamond Spot bruger 3 AAA batterier, der følger med i pakken.
Vægt: 86 gram
Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.
Relaterede varer
Luk