Black Diamond Storm 400 Headlamp

DKK 499,00
På lager
Varenummer:X16117
Black Diamond Storm 400 er lavet til vilde eventyr og hårde forhold, uanset hvad du udsætter den for og den er oplagt til dig der ikke vil gå på kompromis.

Pandelampen er kraftig, faktisk yder den hele 400 lumes, hvilket er ret meget taget størrelsen i betragtning. De 400 lumens er nok til at du kan bruge den til både løb, ski og cykling i mørke og naturligvis også vandring og natorientering. De 400 kan ca. lyse 100 meter.
Selve lygten er både vand- og støvtæt og har en IPX67 rating. Det betyder ikke at du kan bruge den til at dykke med, men den kan faktisk holde til at være undervand i 30 min.

Udover det kraftige hvide lyst, er Storm 400 udstyret med 3 farvede dioder, en rød, en grøn og en blå. Fælles for dem er at de ikke ødelægger dit nattesyn, så du f.eks. kan læse kort om natten, men stadig se skovens konturer.

Desuden har Storm 400 to features der gør den ekstra smart.
Den ene er en teknologi Black Diamond kalder ”Power Tap”. Den er lavet til de situationer hvor du har brug for pandelampens fulde kraft. Her kan du bare med et let tryk på højre side af pandelampe skrue helt op. Når det ikke er nødvendigt længere, trykker du igen, og lampen dæmmer, til den lysstyrke den havde før.

Den anden funktion er en lås, så pandelampen ikke tænder mens den ligger i rygsækken. Hold den store knap inde i 2 sekunder, til den blå diode blinker, og så er lampen låst. Når du skal bruge den, holder du bare knappen inde til den tænder igen.

Black Diamond Storm 400 bruger 4 AAA-batterier og den første omgang følger med i pakken.

Vægt: 120 gram, inkl. batterier.
Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.
Relaterede varer
Luk