Black Diamond Storm 375 Headlamp
Black Diamond Storm 375 Headlamp

Black Diamond Storm 375 Headlamp

DKK 499,00


   På lager
Antal
Varenummer: X15553
Kraftig pandelampe til den krævende bruger, med hele 375 lumens.
Black Diamond Storm 375 sender virkeligt meget lys ud, så man kan bruge den til både, løb, skiløb og vandring. Man har mulighed for at se terrænet foran en, selv i høj fart, og man har også mulighed for at orientere sig.
Pandelampen har to dioder der kan lyse hvidt, en til at lyse langt og en til at lyse bredt. De kan bruges hver for sig, eller sammen. Har man, brug for pandelampen fulde effekt, kan man skrue op på fuld styrke, kan man gøre det, ved at trykke på siden af pandelampen. Trykker man igen, skruer den tilbage til den indstilling man var på før.
Pandelampen har desuden mulighed for at lyse rødt, grønt og blåt. Disse tre farver øderlægger ikke ens nattesyn, og egner sig til forskellige opgaver. De farvede lys er bl.a. egnede til; kortlæsning om natten, jagt og førstehjælp.
Det er muligt at låse pandelampen, så den ikke tænder i rygsækken.

Pandelampen bruger 4 AAA batterier der følger med i pakken. Vil man gerne have det maksimale ud af sin pandelampe kan man med fordel opgradere til Litium batterier.

Pandelampen har en IP67 rating, der gør den både vand- og støvtæt, den kan derfor bruges under stort set alle forhold.

Vægt inkl. batterier: 120 gram


Vis mere
Vis mindre
Produkt Information
Mærke:Black Diamond
Kategori:Lygter & pandelamper
Aktivitet:Trekking
Ski
Klatring
Cykling
Militær
Trailrun
Vinter
Vægt: 120 g
Fjeld & fritid anbefaler

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid   |   Frederiksborggade 28   |   1360 København K   |   +45 33 11 35 36    |   info@fjeldogfritid.dk

Fjällräven Specialbutik   |   Kultorvet 7   |   1175 København K   |   +45 33 11 22 73    |   info@fjeldogfritid.dk
Klik mig