Calazo Friluftsatlas Kungsleden 1:50.000

DKK 239,00
På lager
Varenummer:X16651 9789188779946
Calazo er en ny serie lækre friluftskort der er lavet i Tyvek, der normalt bruges som dampspærre. Det gør at kortet både er slidstærkt og vandtæt.

I dette atlas er der for første gang etapekort over hele Kungsleden-ruten, alle 400 kilometer fra Abisko i nord til Hemavan i syd, samlet på ét sted. Over 50 specielt udviklede bjergkort i skala 1: 50.000 præsenteres i et praktisk bogformat. Fokus har været på at producere de mest detaljerede kort over hvert område. Med terræninformation baseret på laserscanning fortaget via overflyning vises skråninger og højdeforskelle på en helt ny måde. Vandløb, fordelingen af bjergskove og leden i sig selv er gengivet mere præcist end nogensinde før. Hver del af ruten er kort beskrevet sammen med andre vigtige oplysninger om bl.a. indkvartering.

Målestok: 1:50.000

På hvert kort har friluftsfaciliteterne et unikt nummer, så du nemt kan søge i calazo.dk/sog. Der finder du detaljeret information om den nøjagtige position, serviceniveau, bookingbetingelser m.m. for shelters, bålsteder og teltpladser.
Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.