Caminoaften i Fjeld & Fritid


Den 20. og den 28. marts afholder vi Caminoaften i Fjeld & FritidCaminoen er nok verdens mest kendte pilgrimsrute.

Onsdag den 20. og torsdag den 28. marts kan du komme til gratis foredrag om Caminoen, når Solveig Willum deler ud af sine erfaringer med ruten til Santiago de Compostela. Her vil Solveig komme med tips, tricks og inspiration til en god Camino-oplevelse – uanset om det er din første Camino eller du blot mangler lidt inspiration til vandreturen.

Solveig har i mange år eksperimenteret med forskellige typer af vandringer som både fattigrøvsferie, terapi og fra tid til anden som enestående afbræk fra hverdagen.

Praktisk

Foredraget varer ca en time, og bagefter er der mulighed for at stille spørgsmål til Solveig og vores øvrige personale. De står klar til at hjælpe med spørgsmål om udstyr til din Camino.

Vi byder på en lille forfriskning undervejs.

Arrangementerne finder sted i Fjeld & Fritid på Frederiksborggade 28, onsdag den 20. marts klokken 18.30 og torsdag den 28. marts klokken 18.30.

Forhåndstilmeldte får 20 % rabat på udstyr købt på aftenen.

NB! Foredraget er fuldt booket, men du kan komme på venteliste ved at skrive til:  tilmelding@fjeldogfritid.dkTilmeld dig vores nyhedsmail, hvis du gerne vil være først til at høre om vores næste arrangementer.

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid   |   Frederiksborggade 28   |   1360 København K   |   +45 33 11 35 36    |   info@fjeldogfritid.dk

Fjällräven Specialbutik   |   Kultorvet 7   |   1175 København K   |   +45 33 11 22 73    |   info@fjeldogfritid.dk
Klik mig