Caminoaften i Fjeld & Fritid


Den 6. og den 13. marts afholder vi Caminoaften i Fjeld & Fritid


*~*FOREDRAG UDSOLGT*~*

Tilmeld dig vores nyhedsmail, hvis du gerne vil være først til at høre om vores næste arrangementer.


Skal du på din første Camino, og mangler du inspiration til turen, eller er du bare vild med at høre historier fra de varme lande? Så kom til gratis Camino-foredrag i Fjeld & Fritid enten tirsdag den 6. marts eller tirsdag den 13. marts.
Journalist og foredragsholder Solveig Willum deler ud af sine erfaringer fra den lange vej til Santiago de Compostela. Og så giver hun gode tips og tricks til, hvordan du kan forberede dig, så du får den bedst mulige vandretur på Caminoen.

Solveig har i mange år eksperimenteret med forskellige typer af vandringer som både fattigrøvsferie, terapi og fra tid til anden som enestående afbræk fra hverdagen.

Praktisk
Foredraget varer en time, og bagefter er der mulighed for at stille spørgsmål til Solveig og vores øvrige personale. De står klar til at hjælpe med spørgsmål om udstyr til din Camino.
Vi byder på en lille forfriskning undervejs.

Arrangementerne finder sted i Fjeld & Fritid på Frederiksborggade 28, tirsdag den 6. marts klokken 18.30 (Tilmelding stoppet grundet stor interesse) og tirsdag den 13. marts klokken 18.30.

Tilmelding sker pr. mail til tilmelding@fjeldogfritid.dk

Skriv gerne Camino - Dato i emnefeltet ved tilmelding.

Forhåndstilmeldte får 20 % rabat på udstyr købt på aftenen.
Tilknyttet fil: File iconPakkeliste til Caminoen (330 kB)

Flere foredrag

Vi er i gang med at planlægge flere spændende foredrag i april. Foredragene holdes af Bart Jordans, som altid er både inspirerende og sjov at tilbringe en aften med. Bart Jordans er mangeårig turguide på både Kilimanjaro, i Himalaya, Marocco, Iran og flere andre spændende steder. Arrangementerne offentliggøres her på siden og gennem vores nyhedsmails. Modtager du ikke allerede nyhedsmailen, kan du tilmelde dig Fjeld & Fritids nyhedsmail her, så du ikke går glip af næste arrangement.

Du kan også finde en oversigt over kommende arrangementer ved at trykke her.

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid  |  Frederiksborggade 28  |  1360 København K  |  +45 33 11 35 36  |  WEB@FJELDOGFRITID.DK
Klik mig