Cykeltasker
Mærke
3 stk
2 stk
Farve
4 stk
1 stk
1 stk
2 stk

Cykeltasker

Her har vi samlet vores brede udvalg af mange smarte cykeltasker. Skal man på en længere cykeltur med meget bagage, er det oplagt at bruge cykeltasker, i stedet for en rygsæk, til at opbevare ens ting. Cykeltaskerne sætter man rundt om hjulene, og på denne måde bliver cyklens balancepunkt holdt lavt. På denne måde påvirkes cyklens balance mindst muligt samtidig med, at man får fragtet sin bagage på en optimal måde! Vi har cykeltasker fra flere attraktive brands såsom Ortlieb og Thule. Cykeltaskerne fra disse mærker er alle sammen vandtætte, hvilke er rigtig praktisk, når man opholder sig mange timer udendørs. Se hele vores udvalg herunder, og gør din næste cykeltur nemmere med en af vores cykeltasker! Tøv ikke med at henvende dig til os, ved eventuelle spørgsmål om vores produkter.

Thule Shield Pannier Large
Varenummer: X14514
Før DKK 999,00
DKK 749,00
Spar DKK 250,00
Info / køb
Thule Shield Pannier Small
Varenummer: X14515
Før DKK 849,00
DKK 629,00
Spar DKK 220,00
Info / køb

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid   |   Frederiksborggade 28   |   1360 København K   |   +45 33 11 35 36    |   info@fjeldogfritid.dk

Fjällräven Specialbutik   |   Kultorvet 7   |   1175 København K   |   +45 33 11 22 73    |   info@fjeldogfritid.dk
Klik mig