Extremities Mountain Toester Short Sock
Extremities Mountain Toester Short Sock

Extremities Mountain Toester Short Sock

DKK 199,00


   På lager
Antal
Varenummer: 5577 5060122783446
Meget varm sok til ophold og vandring i kolde egne. Med ekstra polstring på hæl og trædepuder og flade sømme er du sikret en både varm og behagelig sok. Er også god til dig, der har brug for ekstra fodvarme i soveposen, når du er på shelter- eller telttur.

Materiale: 73 % uld, 18 % nylon, 6 % polypropylen, 3 % elastan
Vis mere
Vis mindre
Produkt Information
Mærke:Extremities
Køn: Unisex
Kategori:Sokker
Aktivitet:Ski
Materiale:Uld
Elastan
Nylon
Polypropylen

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid  |  Frederiksborggade 28  |  1360 København K  |  +45 33 11 35 36  |  WEB@FJELDOGFRITID.DK
Klik mig