Fjällräven Barents Parka
Fjällräven Barents Parka
Fjällräven Barents Parka

Fjällräven Barents Parka

DKK 3.999,00


   Vælg variant for status
Antal
Varenummer: 3995
Lang, slidstærk vinterparka til vekslende vejr, hvor tøvejr skifter med slud og sne. Robust Supreme Microloft-fyld giver skøn varme, men Barents Parka har mindre isolering end vores varmeste vinterjakker for også at fungere, når temperaturen ligger omkring nul grader. Ydermaterialet er G-1000 Original med forstærkninger i G-1000 Heavy Duty og en Hydratic-membran, som holder vand ude.
Den regulære hætte har en aftagelig kant i imiteret pels, som giver ekstra beskyttelse mod snefog. Mange lommer giver praktisk opbevaring som de to lodrette på brystet til kort, telefon eller buskort, og læglommerne forneden giver plads til både vanter og forfrosne hænder. Der er desuden en skjult napoleon-lomme og to indvendige lommer.
Snorejustering forneden og lang tovejs-lynlås med beskyttelsesklap og trykknapper. Ærmeafslutningen justeres med velcro.
Klassisk snit og robust materiale gør, at Barents Parka fungerer både til hverdag og til aktivitet – uden at man behøver at bekymre sig om faktorer som fx styrtregn og snefald.
Vis mere
Vis mindre
Produkt Information
LynlåsVislon
Mærke:Fjällräven
Køn: Herre
Membran:Hydratic
FyldFiber
Kategori:Jakker
Aktivitet:Hverdag
Vinter
Materiale:G-1000 Original
G-1000 HeavyDuty
Vægt: 1940 g

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid   |   Frederiksborggade 28   |   1360 København K   |   +45 33 11 35 36    |   info@fjeld-fritid.dk

Fjällräven Specialbutik   |   Kultorvet 7   |   1175 København K   |   +45 33 11 22 73    |   info@fjeld-fritid.dk