Fjällräven Greenland Trousers Men

Fjällräven Greenland Trousers Men

Før DKK 1.199,00
DKK 959,00
Spar DKK 240,00


   På lager
Antal
Varenummer: 1822 7392158048182
Klassisk buks i klassisk G-1000® materiale, der er en klassiker i Fjällrävens beklædning. Den tætte vævning i en blandning af 65% polyester og 35% bomuld gør materialet vindtæt og meget slidstærkt - faktisk mere end to gange så slidstærkt som denim. Med hjælp fra imprægnering bliver materialet desuden vandafvisende. Den tætte vævning af materialet giver næsten 100% beskyttelse mod solens UV-stråler (alfa- og beta). Herudover er stoffet "mygge-sikkert", så myg ikke kan stikke igennem.
Dette, i kombination med lav vægt, gør G-1000® beklædning ideel for friluftsliv og rejser generelt.

Denne buks har normal tajle og løs pasform og er anvendelige til trekking og friluftsliv generelt. Buksen har elastik justering og knap ved ankel, 7 lommer og 1 sikkerhedslomme.

Materiale: 65% polyester, 35% bomuld
Vis mere
Vis mindre
Produkt Information
Mærke:Fjällräven
Køn: Herre
Kategori:Bukser
Aktivitet:Trekking
Materiale:G-1000 Original
Vægt: 550 g

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid  |  Frederiksborggade 28  |  1360 København K  |  +45 33 11 35 36  |  WEB@FJELDOGFRITID.DK
Klik mig