Fjällräven Greenland Wind Jacket Men's
Fjällräven Greenland Wind Jacket Men's

Fjällräven Greenland Wind Jacket Men's

DKK 1.999,00


   På lager
Antal
Varenummer: X14939 7323450398552
Som den letteste jakke i Greenland-familien holder den vinden ude uden at tynge dig unødigt ned. Den har en komfortabel hætte, og lommerne har de karakteristiske tilspidsede flapper fra Greenland-serien og åbninger fra siden. Den er lige så praktisk til en weekendtur i skoven som til den daglige cykeltur til arbejde eller ud at handle.

Let, smidig og vindtæt.

Genanvendt polyamid med PFC-fri imprægnering.

Tovejs lynlås med indvendig beskyttelsesflap.

Velsiddende, justerbar hætte.

To håndlommer med flapper plus åbninger i siderne med lynlås.

Manchetter med elastik, der kan justeres med trykknapper.

Lidt længere bagpå.

Snoretræk forneden.

Materiale: 100 % polyamid

Vægt: 450 gram
Vis mere
Vis mindre
Produkt Information
Mærke:Fjällräven
Køn: Herre
Kategori:Jakker
Aktivitet:Trekking
Hverdag
Materiale:Polyamid
Vægt: 450 g

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid   |   Frederiksborggade 28   |   1360 København K   |   +45 33 11 35 36    |   info@fjeldogfritid.dk

Fjällräven Specialbutik   |   Kultorvet 7   |   1175 København K   |   +45 33 11 22 73    |   info@fjeldogfritid.dk
Klik mig