Fjällräven High Coast Dress
Fjällräven High Coast Dress
Fjällräven High Coast Dress
Fjällräven High Coast Dress
Fjällräven High Coast Dress

Fjällräven High Coast Dress

Før DKK 599,00
DKK 399,00
Spar DKK 200,00


   På lager
Antal
Varenummer: FR89621
Let og kølig sommerkjole til afslappet friluftsliv og lettere vandreture i varmt klima. Kjolen fylder lidt, når den er pakket ned, og den er perfekt til rejsen. Den er lige så velegnet til ophold i naturen som til bylivet. Den er lavet i blødt, elastisk stof af bomuld og elastan, har et flot fald og føles behageligt mod huden. Kjolen har et snit i A-form med slidser i siden. Den har en bred, rund hals og korte raglanærmer. Den er forsynet med en dekorativ søm ved taljen. Pasformen er klassisk.

Vis mere
Vis mindre
Produkt Information
Mærke:Fjällräven
Køn: Dame
Kategori:Kjoler & Nederdele
Aktivitet:Hverdag
Rejse
Camping
Materiale:92% Bomuld 8% Elastane
Vægt: 180 g
Fjeld & fritid anbefaler
Fjeld & Fritid anbefaler

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid   |   Frederiksborggade 28   |   1360 København K   |   +45 33 11 35 36    |   info@fjeldogfritid.dk

Fjällräven Specialbutik   |   Kultorvet 7   |   1175 København K   |   +45 33 11 22 73    |   info@fjeldogfritid.dk