Fjällräven High Coast Wind Anorak Women's

DKK 1.399,00
På lager
Varenummer:X14943
Let og elastisk anorak, der beskytter dig mod den kolde blæst; en smart anorak, du hurtigt kan trække i på dagturen, uanset om du er ude at vandre, cykle eller sejle i kajak. Anorakken er fremstillet af et voksbehandlet materiale bestående af polyamid og økologisk bomuld, som er vandafvisende og tør
Let og elastisk anorak, der beskytter dig mod den kolde blæst; en smart anorak, du hurtigt kan trække i på dagturen, uanset om du er ude at vandre, cykle eller sejle i kajak. Anorakken er fremstillet af et voksbehandlet materiale bestående af polyamid og økologisk bomuld, som er vandafvisende og tørrer hurtigt, hvis det bliver vådt.
Stilen er enkel med et minimum af detaljer, så du kan spare vægt og pakke let. Den velsiddende hætte er justerbar, og anorakken har en kort lynlås på forsiden og en kængurulomme, der også fungerer som opbevaringstaske. Manchetterne er kantet med elastik og forsynet med tommelfingerhuller, der holder ærmerne på plads. Anorakken har snor til justering af kanten forneden.
Voksbehandlingen gør anorakken vandafvisende; den holder dig tør under lette byger, men ikke under kraftig eller vedvarende regn.

Materiale: 54 % HC-Lite Polyamid og 46 % Bomuld

Vægt: 240 gram
Specifikationer
Mærke:
Fjällräven
Køn:
Dame
Kategori:
Anorakker
Aktivitet:
Trekking
Hverdag
Materiale:
HC-Lite
Bomuld
Polyamid
Vægt:
240 g
Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.