Fjällräven Keb Touring Trousers Women's Regular
Fjällräven Keb Touring Trousers Women's Regular
Fjällräven Keb Touring Trousers Women's Regular

Fjällräven Keb Touring Trousers Women's Regular

DKK 2.099,00


   På lager
Antal
Varenummer: X15143
Tekniske trekkingbukser i robust stof med firevejs stræk. Perfekt til efterårets og vinterens udflugter til fods eller på ski. Bukserne er lavet af robust, vejrbestandigt og åndbart stræk-stof med PFC-fri DWR, og forstærket med G-1000 ECO på bagdelen, knæ, for enden og på indersiden af buksebenene.
Hofte-til-knæ udluftningslynlåse på siderne. To lommer med lynlås og to lommer med knapper på lårene - den ene med netlomme indvendig. Lynlås nederst i buksebenet, så bukserne nemt passer ned over et par vandre- eller skistøvler.

Vis mere
Vis mindre
Produkt Information
Mærke:Fjällräven
Køn: Dame
Kategori:Bukser
Aktivitet:Trekking
Ski
Vinter
Vægt: 710 g

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid   |   Frederiksborggade 28   |   1360 København K   |   +45 33 11 35 36    |   info@fjeldogfritid.dk

Fjällräven Specialbutik   |   Kultorvet 7   |   1175 København K   |   +45 33 11 22 73    |   info@fjeldogfritid.dk
Klik mig