Nyheder
Køn
13 stk
11 stk
5 stk
1 stk
Kategorier
7 stk
7 stk
5 stk
3 stk
3 stk
2 stk
2 stk
2 stk
1 stk
1 stk
1 stk
Aktivitet
25 stk
25 stk
22 stk
4 stk
2 stk

Fjällräven Nyheder

Se de seneste varer fra Fjällrävens sommerkollektion. Hold blandt andet godt øje med den nye lette https://www.fjeldogfritid.dk/fjallr...>High Coast Trail 20 i flere fine farver. Der er smarte og praktiske vindjakker, til både den praktiske og den aktive, lette sommershorts og en ny ærmeløs kjole fra serien High Coast.

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid  |  Frederiksborggade 28  |  1360 København K  |  +45 33 11 35 36  |  WEB@FJELDOGFRITID.DK
Klik mig