Fjällräven Räven Winter Jacket W

Før DKK 2.699,00
DKK 1.049,00
SparDKK 1.650,00
På lager
Varenummer:X14252
Slidstærk foret friluftsjakke i G-1000 Eco fremstillet af genbrugspolyester og økologisk bomuld med et blødt teddy-fleecefor, som holder dig behageligt varm på kolde dage. Jakken er en efterårs-/vinterudgave af den klassiske Fjällräven-model fra slutningen af 1970'erne, der er lige så praktisk til hverdagsbrug som til friluftsliv.
Den har en behagelig, enkel hætte i polyamid/økologisk bomuld, som kan rulles ind i kraven, når den ikke er i brug. Brystlommerne har plads til de ting, du har brug for at have lige ved hånden, og længere nede er der to store lommer med læg og åbning foroven samt ekstra åbninger i siderne. På forsiden har jakken en tovejslynlås, der er dækket af en beskyttelsesklap med trykknapper. Læg ved skuldrene og ekstra læg ved albuerne sikrer stor bevægelsesfrihed, og snore til justering i taljen og kanten forneden giver en god pasform. Manchetterne kan justeres ved hjælp af trykknapper.
Jakken kan voksbehandles med Greenland Wax, så den yder ekstra beskyttelse mod elementerne, hvilket også øger slidstyrken og levetiden for den allerede langtidsholdbare jakke.
Specifikationer
Mærke:
Fjällräven
Køn:
Dame
Kategori:
Jakker
Aktivitet:
Hverdag
Vinter
Materiale:
G-1000 Original
Vægt:
930 g
Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.
Relaterede varer
Luk