Foredrag i Fjeld & Fritid


Fjeld & Fritid præsenterer forårets gratis foredrag!
Vær opmærksom på, at vi først åbner for tilmelding ca 30 dage før selve foredraget. Og tilmelding sker via mail.

Tirsdag den 5. februar kl. 18.30 - Kilimanjaro foredrag ved Bart Jordans

Drømmer du om at bestige Kilimanjaro i Afrika? Så kom og hør mere om, hvordan den drøm kan gå i opfyldelse, når vores dygtige kollega Bart Jordans deler ud af sine erfaringer fra Afrikas højeste bjerg.

Vil du vide mere om netop dette foredrag, klik her.  


Torsdag den 28. februar kl. 18.30 - Trekking i Nepal ved Bart Jordans

Nepal byder på trekking i verdensklasse til ethvert temperament og færdighedsniveau. Kom og lyt med, når Bart deler ud af sine mange erfaringer om trekking i Nepal.


Onsdag den 20. marts kl. 18.30 - Camino 1 ved Solveig Willum

Mere info følger


Onsdag den 28. marts kl. 18.30 - Camino 2 ved Solveig Willum

Mere info følger

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid   |   Frederiksborggade 28   |   1360 København K   |   +45 33 11 35 36    |   info@fjeld-fritid.dk

Fjällräven Specialbutik   |   Kultorvet 7   |   1175 København K   |   +45 33 11 22 73    |   info@fjeld-fritid.dk