Grangers G-Wax 80 gram

Grangers G-Wax 80 gram

DKK 49,00


   På lager
Antal
Varenummer: 688 5016652000027
Til imprægnering af læder. Højt indhold af naturlig bivoks til vedligeholdelse af læder. Hjælper dig med at holde tæerne tørre, når du er ude. Voksen giver læderet en imprægnering mod vand- og saltindtrængning.


Har du læderstøvler med Gore-tex, anbefaler vi i stedet Granger's Leather Conditioner, som plejer læderet uden at forsegle det.

Volumen: 80 gram
Vis mere
Vis mindre
Produkt Information
Mærke:Grangers
Kategori:Plejeprodukter
Aktivitet:Trekking
Vægt: 80 g

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid  |  Frederiksborggade 28  |  1360 København K  |  +45 33 11 35 36  |  WEB@FJELDOGFRITID.DK
Klik mig