Grangers Performance Repel Spray 275 ml

DKK 149,00
På lager
Varenummer:X14462 799756005116
Pas på dit skaltøj, så det kan passe  på dig.

Hvad end den vandtætte membran i dit skaltøj hedder Gore-Tex®, Dri, Drilite®, Eco-Shell, Tripple Point Ceramic eller noget helt sjette, skal skaltøjet vaskes og imprægneres for at du kan have mest mulig glæde af det.

Med Grangers Performance Repel Spray kan du genskabe dit skaltøjs vandafvisende egenskaber, så regnen atter triller af som små perler.

En fordel ved sprayen er, at du kan nøjes med at påføre den på ydersiden af dit skaltøj, frem for at vaske det ind i tøjet, hvor det imprægneres på yder-såvel som inderside.

Sprayen er PFC-fri og derfor et mere miljørigtigt valg af imprægneringsmiddel.
Imprægneringen behøver ikke varmepåvirkning efter påføring for at virke.

På en ny skaljakke perler regnen af. Den effekt aftager over tid. Det sker, fordi imprægneringen på ydersiden af jakken, bliver slidt og vasket af, og du kan opleve, at yderstoffet suger vand til sig. Regnen trænger ikke igennem membranen, men du kan alligevel godt opleve, at jakken bliver fugtigt på indersiden. Det er fordi jakken ikke kan ånde ordenligt, så vandet kommer indefra som kondens eller sved. Når yderstoffet har suget vand til sig, er det helt mættet, og det er således fysisk umuligt for vanddamp fra indersiden at passere til ydersiden. Derfor er det vigtigt at genimprægnere dit skaltøj, så regnen igen perler af, og du kan have gavn af membranens åndbarhed.
Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.