Grangers Rubber Boot Care 150 ml

DKK 89,00
På lager
Varenummer:5775 5016652310232
Gummistøvler og andre gummiprodukter har såvel som alt dit andet grej behov for pleje for at holde længst muligt og yde den bedste beskyttelse mod elementerne.
Gummi kan med tiden blive tørt, hvis ikke det holdes smidigt med pleje, og det kan derefter let sprække, når det bevæges. Det er ikke optimalt med sprækker i de gummistøvler, der ellers skulle holde ens fødder tørre i regnen.
Med Grangers  Rubber Boot Care, får du en gummipleje, der er let at påføre ved at spraye og derefter gnubbe ind i materialet med en ren klud. Sprayen virker både til gummistøvler og -såler. Nogle vandrestøvler har en gummikant over samlingen mellem sål og overlæder; den har også sundt af lidt gummipleje nu og da.

Samtidig får gummiplejen også gummiet til at fremstå nyt og pænt.
Hvis gummi får lov at stå, kan der danne sig en hvidlig støvet overflade. Det skyldes et naturligt forekommende fænomen i gummiet, der hedder blooming. Gummi indeholder forskellige additiver, der forlænger levetiden på gummiet ved at beskytte mod nedbrydning fra UV-stråler, ozon og oxydering. Additiverne er mere polære end gummiet, så over tid kan de vandre til overfladen og komme til syne som en hvidlig belægning. Normalt minimeres blooming i vulkaniseringen af gummiet, men trods god processering, kan det ikke helt undgås at noget af additiverne vandrer ud. Man behøver dog ikke frygte, at det hele forsvinder, og gummiet falder fra hinanden, men det er ikke så kønt. Grangers gummipleje fjerner bloomingen på overfladen, så gummiet igen ser godt ud.
Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.
Relaterede varer
Luk