GSI Commuter Java Press

GSI Commuter Java Press

DKK 246,00


   På lager
Antal
Varenummer: 4380 090497794063
GSI Commuter Java Press har kombineret stempelkande og termokrus og er intet mindre end genial. Ved at bruge selve inderkoppen som stempel, får man et ekstra isolerende lag i koppen, og stadig samme funktionelle lukkesystem og antidrypfunktion, som man kender fra andre termokrus. Med skridsikker belægning i bunden og et isolerende vævet stoflag om koppen, er den praktisk at have med på pendlerturen, bilturen eller på fjeldet.

Koppen er lavet i BPA-fri plast og splintrefri. Koppen er designet til at passe i en kopholder.

Vægt: 295 gram
Vis mere
Vis mindre
Produkt Information
Mærke:GSI
Volumen: 0,4 l
Kategori:Køkkenudstyr
Aktivitet:Cykling
Rejse
Camping
Vægt: 295 g

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid  |  Frederiksborggade 28  |  1360 København K  |  +45 33 11 35 36  |  WEB@FJELDOGFRITID.DK
Klik mig