Hverdag

Hverdag

Fjeld & Fritid har et stort arsenal af friluftsbeklædning og grej til det aktive liv i naturen. Vores udvalg er kendetegnet ved slidstærke produkter med en høj funktionalitet. Derfor er det også en god investering til din hverdagsgarderobe.

Vi har samlet en række produkter, som kan være med til at gøre din hverdag lidt lækrere. Det er her, du finder din næste skoletaske, din vinterjakke og dine arbejdssko.

Vi har samlet en række af vores populære hverdagstasker fra blandt andet Osprey, Fjällräven og Ortlieb, som du kan få glæde af til skole, til arbejdsbrug eller til den næste tur i skoven.

Til vinter har vi fundet et par af vores jakker, som gør sig godt, og til foråret har vi trukket nogle af de lettere jakker frem.

Cykel på arbejde kræver den rigtige indpakning. Derfor har vi samlet noget af det bedste til at beskytte dig mod elementerne, kombineret med en høj åndbarhed. Vi har det svedtransporterede tøj, til de lange pendlerture og mere denimlignende bukser fra Arc'teryx til bykørsel. Du kan også se flere produkter under vores afsnit om cykling.  

Kig rundt og lad dig inspirere eller dyk ned i vores fulde udvalg under Produkter eller søg efter et bestemt mærke.
Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.