Madshus
Mærke
10 stk
Farve
1 stk
4 stk
2 stk
1 stk
2 stk
1 stk

Madshus

Madshus er et norsk mærke, der bl.a. producer langrends- samt fjeldski. Rigt benyttet af professionelle med mange World Cup-, samt OL-sejre på samvittigheden. God pasform på deres skistøvler og et stort sortiment på ski har gjort mærket meget populært.

I vinter-halvåret har Fjeld og Fritid en skibutik hvor Madshus er godt repræsenteret med deres ski og skistøvler.

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid  |  Frederiksborggade 28  |  1360 København K  |  +45 33 11 35 36  |  WEB@FJELDOGFRITID.DK
Klik mig