Meindl Ascona Identity

Meindl Ascona Identity

DKK 1.799,00


   På lager
Antal
Varenummer: X15114 4033157815247
Exceptionel lækker sko fra Meindl Identity, der er perfekt til dem, der vil have en både behagelig og bæredygtig sko af højeste kvalitet.
De bedste materialer, kombineret med en passion for detaljer og håndværk, resulterer i en sko, der er robust, komfortabel og holdbar.
Meindl Ascona Identity er designet til let vandring, rejse og hverdagsbrug.
Skoen er lavet i læder hele vejen igennem, både indvendigt og udvendigt, og er derfor behagelig at have på året rundt. Læderet garves efter nye økologiske standarder af hensyn til miljøet. Skoen har en Vibram sål, der sørger for, at du står godt fast på både blødt og hårdt underlag.

Til dine Meindl sko i fuld læder, altså med læder både inders og yderest, anbefaler Fjeld og Fritid at du bruger Grangers G-WAX til at pleje dine dem.
Vis mere
Vis mindre
Produkt Information
Mærke:Meindl
Køn: Herre
Materiale :Læder
Kategori:Sko
Aktivitet:Hverdag
Rejse
Fjeld & Fritid anbefaler
Mest populær

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid   |   Frederiksborggade 28   |   1360 København K   |   +45 33 11 35 36    |   info@fjeldogfritid.dk

Fjällräven Specialbutik   |   Kultorvet 7   |   1175 København K   |   +45 33 11 22 73    |   info@fjeldogfritid.dk
Klik mig