Meindl Bergamo Lady Identity

Meindl Bergamo Lady Identity

DKK 1.999,00


   På lager
Antal
Varenummer: X15222 4033157815483
Ekstremt lækker vandrestøvle i læder af højeste kvalitet fra Meindl's Identity serie.
De bedste materialer, kombineret med en passion for detaljer og håndværk, resulterer i en støvle, der er robust, komfortabel og holdbar.
Meindl Bergamo Identity er lavet til let vandring og er desuden oplagt til rejser, hvor man bruger mange timer på fødderne.
Meindl Bergamo Identity er lavet i bæredygtigt læder hele vejen igennem, både indvendigt og udvendigt, og er derfor gode at have på året rundt.
Støvlen er udstyret med en Vibram sål, der er god i byen såvel som på bjerget. Støvlen er designet til let vandring på stier i skoven eller bjerget, samt lange gåture på hårdt underlag.

Til dine Meindl støvler i fuld læder, altså med læder både inders og yderest, anbefaler Fjeld og Fritid at du bruger Grangers G-WAX til at pleje dem. Gummiranden på dine støver har også godt af at få lidt fedt fra G-WAX’en, så sprækker det ikke.
Vis mere
Vis mindre
Produkt Information
Mærke:Meindl
Køn: Dame
Materiale :Læder
Kategori:Sko
Aktivitet:Trekking
Rejse
Fjeld & Fritid anbefaler

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid   |   Frederiksborggade 28   |   1360 København K   |   +45 33 11 35 36    |   info@fjeldogfritid.dk

Fjällräven Specialbutik   |   Kultorvet 7   |   1175 København K   |   +45 33 11 22 73    |   info@fjeldogfritid.dk
Klik mig