Meindl Borneo 2 MFS

Meindl Borneo 2 MFS

DKK 1.999,00


   På lager
Antal
Varenummer: 4861 4033157748989
Borneo er Meindl’s mest populære vandrestøvle, og ikke uden grund. Den elegante støvle er kendt for sin fantastiske komfort og en alsidighed, der betyder, at den både klarer Kilimanjaro-turen, alpernes kuperede stier og det varme trek i junglen.

Borneo er udført i olieret nubuck-læder, og har en god bred ‘nordeuropæisk’ læst. En blød mellemsål, fibersvang og Vario-Fix sikrer, at støvlen sidder perfekt om din fod, mens foret af lækkert silkeblødt handskeskind giver umatchet komfort.

Støvlen har MFS (Memory-Foam-System), der består af specielt udviklet skum, der bliver brugt som padding omkring anklen. Varme fra foden blødgør skummet, og dette vil ”sætte sig” de steder, hvor der er plads rundt om foden. Resultatet bliver en støvle, der passer perfekt til netop din fod. Desuden har støvlen Air-Active system, der ventilerer dine fødder, og en skridsikker og solid Vibram-sål.

På Meindl’s stivheds-skala kategoriseres Borneo som B, og støvlen gør sig derfor særlig godt i lettere kuperet terræn med let til mellemtung oppakning. Skal du vandre i varmt klima, er Borneo også en sikker vinder pga. læderforet og den gode ventilering.

Til dine Meindl støvler i fuld læder, altså med læder både inders og yderest, anbefaler Fjeld og Fritid at du bruger Grangers G-WAX til at pleje dine dem. Gummiranden på dine støver har også godt af at få lidt fedt fra G-WAX’en, så sprækker det ikke.
Vis mere
Vis mindre
Produkt Information
Mærke:Meindl
Køn: Herre
Materiale :Læder
Nubuck
Kategori:Støvler
Aktivitet:Trekking
Vægt: 790 g
Fjeld & Fritid anbefaler
Mest populær

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid   |   Frederiksborggade 28   |   1360 København K   |   +45 33 11 35 36    |   info@fjeldogfritid.dk

Fjällräven Specialbutik   |   Kultorvet 7   |   1175 København K   |   +45 33 11 22 73    |   info@fjeldogfritid.dk
Klik mig