Meindl Borneo 2 MFS

DKK 2.149,00
På lager
Borneo er Meindl’s mest populære vandrestøvle, og ikke uden grund. Den elegante støvle er kendt for sin fantastiske komfort og en alsidighed, der betyder, at den både klarer Kilimanjaro-turen, alpernes kuperede stier og det varme trek i junglen.

Borneo er udført i olieret nubuck-læder, og har en god bred ‘nordeuropæisk’ læst. En blød mellemsål, fibersvang og Vario-Fix sikrer, at støvlen sidder perfekt om din fod, mens foret af lækkert silkeblødt handskeskind giver umatchet komfort.

Støvlen har MFS (Memory-Foam-System), der består af specielt udviklet skum, der bliver brugt som padding omkring anklen. Varme fra foden blødgør skummet, og dette vil ”sætte sig” de steder, hvor der er plads rundt om foden. Resultatet bliver en støvle, der passer perfekt til netop din fod. Desuden har støvlen Air-Active system, der ventilerer dine fødder, og en skridsikker og solid Vibram-sål.

På Meindl’s stivheds-skala kategoriseres Borneo som B, og støvlen gør sig derfor særlig godt i lettere kuperet terræn med let til mellemtung oppakning. Skal du vandre i varmt klima, er Borneo også en sikker vinder pga. læderforet og den gode ventilering.

Til dine Meindl støvler i fuld læder, altså med læder både inders og yderest, anbefaler Fjeld og Fritid at du bruger Grangers G-WAX til at pleje dine dem. Gummiranden på dine støver har også godt af at få lidt fedt fra G-WAX’en, så sprækker det ikke.
Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.
Relaterede varer
Luk