Meindl Borneo Lady 2 MFS
Meindl Borneo Lady 2 MFS

Meindl Borneo Lady 2 MFS

DKK 1.999,00


   På lager
Antal
Varenummer: 1976 4033157745490
Vandrestøvle i olieret nubuck læder med god bred læst til kvinder. Blød mellemsål, fibersvang og Vario-Fix sikrer, at støvlen sidder perfekt. Støvlen er foret med handskeskind.

Støvlen har MFS (Memory-Foam-System), der består af specielt udviklet skum, der bliver brugt som padding omkring anklen. Varme fra foden blødgør skummet, og dette vil ”sætte sig” de steder, hvor der er plads rundt om foden. Resultatet bliver en støvle, der passer perfekt til netop din fod. Desuden har støvlen Air-Active system, der ventilerer dine fødder og Vibramsål.

Denne støvle kategoriseres som B og egner sig derfor til vandring uden den helt store oppakning i let kuperet terræn.

Vægt: 590 gram (pr. støvle størrelse 4½)Til dine Meindl støvler i fuld læder, altså med læder både inders og yderest, anbefaler Fjeld og Fritid at du bruger Grangers G-WAX til at pleje dine dem. Gummiranden på dine støver har også godt af at få lidt fedt fra G-WAX’en, så sprækker det ikke.
Vis mere
Vis mindre
Produkt Information
Mærke:Meindl
Køn: Dame
Materiale :Læder
Kategori:Støvler
Aktivitet:Trekking
Vægt: 590 g
Fjeld & fritid anbefaler
Fjällräven Karla Zip-Off MT
Fjällräven Karla Zip-Off MT Før DKK 1.199,00
DKK 959,00
Info/køb
Arc'teryx Beta AR Jacket Women
Arc'teryx Beta AR Jacket Women Før DKK 4.499,00
DKK 3.499,00
Info/køb
Fjällräven Skogsö Jacket Women
Fjällräven Skogsö Jacket Women Før DKK 1.799,00
DKK 1.259,00
Info/køb
Fjeld & Fritid anbefaler
Mest populær

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid   |   Frederiksborggade 28   |   1360 København K   |   +45 33 11 35 36    |   info@fjeldogfritid.dk

Fjällräven Specialbutik   |   Kultorvet 7   |   1175 København K   |   +45 33 11 22 73    |   info@fjeldogfritid.dk
Klik mig