Meindl Caribe Lady GTX

Meindl Caribe Lady GTX

DKK 1.399,00


   På lager
Antal
Varenummer: X15603 4056284280429
Meindl Caribe GTXer en let vandresko med Gore-Tex der er oplagte til kortere ture med let oppakning og fungere ligeså godt i skoven som i byen. Skoene er helt vandtætte og kan derfor bruges uanset hvad vejrudsigten siger.

Meindl Caribe GTX er oplagt som hverdagssko eller til ture og rejser uden den helt store rygsæk.

Til dine sko med Gore-Tex og syntetisk overdel, anbefaler Fjeld og Fritid at du bruger Grangers FOOTWEAR REPEL SPRAY til at pleje dem.

Vis mere
Vis mindre
Produkt Information
Mærke:Meindl
Køn: Dame
Membran:Gore-Tex
Kategori:Sko
Aktivitet:Trekking
Cykling
Hverdag
Rejse
Camping
Fjeld & Fritid anbefaler
Meindl Cuba Lady Gore-Tex
Meindl Cuba Lady Gore-Tex Før DKK 1.399,00
DKK 999,00
Info/køb
Meindl Laredo Lady Gore-Tex
Meindl Laredo Lady Gore-Tex Før DKK 1.599,00
DKK 1.299,00
Info/køb

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid   |   Frederiksborggade 28   |   1360 København K   |   +45 33 11 35 36    |   info@fjeldogfritid.dk

Fjällräven Specialbutik   |   Kultorvet 7   |   1175 København K   |   +45 33 11 22 73    |   info@fjeldogfritid.dk
Klik mig