Meindl Toronto GTX

Før DKK 1.899,00
DKK 949,00
SparDKK 950,00
På lager
Varenummer:4699
Vandtæt, komfortabel og let kvalitetsstøvle, der egner sig godt til fx shelterturen i Sverige eller vandreturen i Skotland.

Toronto er udført i anilin-læder og udstyret med en åndbar Gore-Tex-membran, der sikrer fuld vandtæthed, hvis du fx skal vandre i heldagsregn eller i sumpet eller vådt terræn.

Støvlen har en smal læst, der betyder, at støvlen smyger sig om selv ganske slanke fødder.  

Omkring anklen har Meindl udstyret Toronto med deres kendte silkebløde læderfor i handskeskind, som garanterer et minimum af friktion om foden og giver god ventilering, så varmen fra foden kan slippe væk.

EVA-støddæmpning i hælen og en forholdsvis stiv Vibram-sål gør, at Toronto også egner sig til ujævne, stenede stier.

På Meindl’s stivheds-skala kategoriseres Toronto som B, og støvlen gør sig derfor særlig godt i lettere kuperet terræn med let til mellemtung oppakning. Skal du vandre i vådt terræn eller områder, hvor du kan forvente meget regn, er Toronto desuden ideel pga. den vandtætte Gore-Tex-membran.

Til dine Meindl støvler med Gore-tex, altså med læder yderest og stof inderst, anbefaler Fjeld og Fritid at du bruger Grangers LEATHER CONDITIONER til at pleje dine dem. Gummiranden på dine støver har også godt af at få LEATHER CONDITIONER, så sprækker det ikke.
Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.
Relaterede varer
Luk