Meindl Toronto GTX

Meindl Toronto GTX

Før DKK 1.899,00
DKK 1.549,00
Spar DKK 350,00


   På lager
Antal
Varenummer: 4699 4033157789739
Vandtæt, komfortabel og let kvalitetsstøvle, der egner sig godt til fx shelterturen i Sverige eller vandreturen i Skotland.

Toronto er udført i anilin-læder og udstyret med en åndbar Gore-Tex-membran, der sikrer fuld vandtæthed, hvis du fx skal vandre i heldagsregn eller i sumpet eller vådt terræn.

Støvlen har en smal læst, der betyder, at støvlen smyger sig om selv ganske slanke fødder.  

Omkring anklen har Meindl udstyret Toronto med deres kendte silkebløde læderfor i handskeskind, som garanterer et minimum af friktion om foden og giver god ventilering, så varmen fra foden kan slippe væk.

EVA-støddæmpning i hælen og en forholdsvis stiv Vibram-sål gør, at Toronto også egner sig til ujævne, stenede stier.

På Meindl’s stivheds-skala kategoriseres Toronto som B, og støvlen gør sig derfor særlig godt i lettere kuperet terræn med let til mellemtung oppakning. Skal du vandre i vådt terræn eller områder, hvor du kan forvente meget regn, er Toronto desuden ideel pga. den vandtætte Gore-Tex-membran.

Til dine Meindl støvler med Gore-tex, altså med læder yderest og stof inderst, anbefaler Fjeld og Fritid at du bruger Grangers LEATHER CONDITIONER til at pleje dine dem. Gummiranden på dine støver har også godt af at få LEATHER CONDITIONER, så sprækker det ikke.

Vis mere
Vis mindre
Produkt Information
Mærke:Meindl
Køn: Herre
Membran:Gore-Tex
Materiale :Læder
Kategori:Støvler
Aktivitet:Trekking
Vægt: 660 g
Fjeld & Fritid anbefaler
Mest populær

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid   |   Frederiksborggade 28   |   1360 København K   |   +45 33 11 35 36    |   info@fjeldogfritid.dk

Fjällräven Specialbutik   |   Kultorvet 7   |   1175 København K   |   +45 33 11 22 73    |   info@fjeldogfritid.dk
Klik mig