Meindl Wet-Proof

Meindl Wet-Proof

DKK 99,00


   På lager
Antal
Varenummer: X15550 5016652970108
Når du endelig har fundet dig dine lækre nye vandresko eller -støvler, bør du allerede første dag overveje, hvordan du kan have glæde af dem længst muligt; både for dine fødders og din pengepungs velbefindende og for miljøet.
Hvis du plejer dit fodtøj og vedligeholder det, kan det holde længe.

Meindl Wet-proof er en imprægneringsspray til alle typer jagtstøvler samt vandresko og -støvler, hvad enten de er lavet af læder, ruskind, nubuk, cordura eller andet kunstmateriale, og øger de vand- og smudsafvisende egenskaber.
Alle Meindls sko og støvler er vandafvisende fra start, men overfladen mister sine hydrofobe egenskaber over tid, så du bør give dem første behandling allerede lige inden du tager støvlen i brug. Det tager cirka 24 timer for imprægneringen at trænge ind, tørre og nå sin maksimale effekt.

Især hvis man har læderstøvler, anbefales det, at sprayen påføres mens støvlen endnu er fugtig efter rengøring, da porerne i læderet så stadig er åbne. Imprægneringen kan således trænge dybere ind og holde længere.  Man skal fortsat huske at pleje læderet med sværte eller  voks, der kan bibeholde læderets smidighed og forebygge revner og træthed, ligesom metaløjer og -hægter også skal plejes ind imellem, fx med vokslignende produkter, for at modvirke korrosion.
Man kan altså aldrig blot nøjes med at spraye sine støvler, men sprayen er en nem måde at behandle støvlen på i langt de fleste tilfælde.

Meindl Wet-proof er en CFC-fri spray, og indeholder således ikke chloroflourcarbonforbindelser.

Indhold: 125 ml.

Vis mere
Vis mindre
Produkt Information
Mærke:Meindl
Volumen: 0,125 l
Kategori:Plejeprodukter
Aktivitet:Trekking
Ski
Klatring
Cykling
Hverdag
Rejse
Militær
Camping
Trailrun
Vinter

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid   |   Frederiksborggade 28   |   1360 København K   |   +45 33 11 35 36    |   info@fjeldogfritid.dk

Fjällräven Specialbutik   |   Kultorvet 7   |   1175 København K   |   +45 33 11 22 73    |   info@fjeldogfritid.dk
Klik mig