Meindl X-SO 70 Mid GTX

Meindl X-SO 70 Mid GTX

DKK 1.899,00


   På lager
Antal
Varenummer: X15652 4033157968240
Meindl X-SO 70 Mid GTX er en let, vandtæt og åndbar vandrestøvle, til de lette ture.
Den lave støvle egner sig særligt godt til  kortere ture med let oppakning. Selv om støvlen er forholdsvis lav, yder den stadig god støtte omkring anklen og har en grov sål, så man kan stå godt fast under de fleste forhold.
Støvlen har Gore-Tex Surround, en Gore-Tex teknologi til fodtøj, der er mere åndbart end den teknologi man typisk har brugt, uden at gå på kompromis med vandtætheden.
Støvlesnuden er forstærket med en gummisnude, der beskytter dine tær mod slag.

Vægt: 480 gram

Fjeld og Fritid anbefaler at du plejer disse støvler med Grangers Leather Conditioner og Grangers Footwear Repel Spray
Vis mere
Vis mindre
Fjeld & Fritid anbefaler
Mest populær

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid   |   Frederiksborggade 28   |   1360 København K   |   +45 33 11 35 36    |   info@fjeldogfritid.dk

Fjällräven Specialbutik   |   Kultorvet 7   |   1175 København K   |   +45 33 11 22 73    |   info@fjeldogfritid.dk
Klik mig