Cocoon
Historien om Cocoon begynder ved en flod på Bali. Manden bag Cocoon ville vaske sin lagenpose; en tung og dårligt designet sag i bomuld. Lagenposen blev fyldt med vand og var ved at trække manden med ud i floden. Det skete heldigvis ikke og han satte sig for at lave en bedre og smartere lagenpose.

I dag 31 år senere laver Cocoon rejseudstyr i mange afskygninger bl.a. lagenposer i mange forskellige materialer. Alt hvad Cocoon laver, bygger på deres livslange erfaring med at rejse rundt i verden og de behov, der heraf opstår.

Lagenposerne fra Cocoon er et must, hvis du f.eks. skal sove på vandrehjem, hostel eller i en hytte i bjergene. En god lagenpose er med til at gøre overnatningen mere behagelig og ikke mindst hygiejnisk, fordi du er sikker på at sove rent - eller i mindste er det kun dig, der brugt dine lagner før. Den findes i en udgave, som er behandlet med Insect Shield, der holder myg, væggelus og andre små insekter væk. Lagenposen er også din ven i soveposen, da den beskytter soveposen mod sved.

Cocoon laver også mange lækre hovedpuder, der fylder minimalt i rygsækken, og gør natten (eller bus-/tog-/bil-/flyveturen) meget bedre. Derudover laver Cocoon også meget forskelligt rejsetilbehør som bl.a. toilettasker, mavebælter, pengekatte og hurtigttørrende håndklæder - alt sammen designet til at gøre rejsen bedre.

Cocoon’s erklærede mission er at give rejsende en god nats søvn, så de kan være helt klar til nye eventyr dagen efter - uanset hvor rejsen går hen.