Mountain Equipment Annapurna Jacket

DKK 4.199,00
På lager
Varenummer:X15835
En varm klassiker fra Mountain Equipment!
Mountain Equipment Annapurna Jacket har gennem 40 år været fast inventar i koldeste egne på jorden. Alt fra bestigninger af nogle af de højeste bjerge i verdenen til ekspeditioner på både nord- og sydpolen. '

Jakken er flydt med 388 gram lækker dun med en fillpower på 700, og er derfor rigtig godt polstret til at modstå ekstreme temperaturer. På skulderpartiet er jakken foret med Polarloft-fiber, der bedre holder til at blive mast. Hele jakken er lavet i en boks-konstruktion, altså at kamrene er syet som kasser. Det er meget bedre for varmen, da man undgår kuldebroer ved syningerne på den måde.
Ydermaterialet er DRILITE Loft, som er helt vindtæt og meget vandafvisende, så man kan holde elementerne ude når vejret er dårligt. Desuden er der bygget elastik ind i ryggen og hætten jakken og hætten kan sidde, hvilket giver mere varme. Hætten kan desuden tages af hvis man synes den er i vejen, eller har brug for ekstra varme på hovedet når man sover. Hætten er hjelmkompatibel.  
På indersiden af jakken er der to store netlommer til luffer, vandflasker eller andet man vil holde varmt.
Der er velcro i ved ærmeafslutningerne og elastikstrammer i bunden af jakken.

Vægt: 1315 gram

Annapurna Jacket er opkaldt efter  Annapurna-massivet, der ligger i Himalaya. Annapurna I er 8091 meter, og er verdens 10. højeste bjerg.
Annapaurna er sanskrit og betyder "højeste gudinde".
Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.
Relaterede varer
Luk