Mountain Equipment Arete Vest
Mountain Equipment Arete Vest
Mountain Equipment Arete Vest

Mountain Equipment Arete Vest

DKK 999,00


   På lager
Antal
Varenummer: ME000940
Tynd dunvest til herrer. Kan bruges som mellemlag under en skaljakke i stedet for en fleece eller uden på en softshell. Den er blød og lækker og fylder ganske lidt, når den er pakket sammen. Overfladen er lavet af samme lette, slidstærke materiale Helium 30, som også bruges til Mountain Equipments Helium-soveposer. En af fordelene ved Helium 30 er, at det er 'dunsikkert' så de ikke stikker af.

Vesten indeholder 95 gram dun med en fyldvolumen på 675+. Vesten har 2 håndvarmerlommer, en indre sikkerhedslomme med lynlås og elastiske manchetter. Vesten kan pakkes sammen i inderlommen.

Vægt: 285 gram

Vis mere
Vis mindre
Produkt Information
Mærke:Mountain Equipment
Køn: Herre
Kategori:Veste
Aktivitet:Trekking
Ski
Rejse
Materiale:Polyamid
Vægt: 230 g
Fjeld & fritid anbefaler

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid   |   Frederiksborggade 28   |   1360 København K   |   +45 33 11 35 36    |   info@fjeldogfritid.dk

Fjällräven Specialbutik   |   Kultorvet 7   |   1175 København K   |   +45 33 11 22 73    |   info@fjeldogfritid.dk
Klik mig