Mountain Equipment Starlight 1

Mountain Equipment Starlight 1

Før DKK 999,00
DKK 699,00
Spar DKK 300,00


   På lager
Antal
Varenummer: 1546 5024982703679
Starlight er Mountain Equipments serie af lette, komprimerbare fibersoveposer. Soveposerne henvender sig til backpackere og outdoor-entusiaster, der har brug for en sovepose med lav pak-volumen og vægt og med garanteret præstation. Starlight 1 bliver hurtigt en populær følgesvend på alt fra festival og interrail til sommerture i telt eller under åben himmel. Panelerne i ydermaterialet er letvægts-honeycomb, der er DWR-behandlet (Durable Water Repellency), så soveposen godt kan klare duggen. Med shingle konstruktionen undgår du kuldebroer i fiberfyldet, der består af Polarloft® Micro isolation. Soveposen har en skjult lomme til værdigenstande, og med selvlysende lynlåse kan du altid finde ind og ud af soveposen.
Den anatomiske hætte og Shark Toe fodenden fremmer pasform og komfort.

Komforttemperatur: +3ºC for mænd og +7ºC for kvinder

Personlængde: Standard 185 cm, XL 200 cm

Vægt: STD: 1270 gram / XL: 1290 gram
Vis mere
Vis mindre
Produkt Information
SæsonEfterår og forår
Mærke:Mountain Equipment
Køn: Unisex
Kategori:Soveposer
Aktivitet:Trekking
Camping
Vægt: 1280 g

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid  |  Frederiksborggade 28  |  1360 København K  |  +45 33 11 35 36  |  WEB@FJELDOGFRITID.DK
Klik mig