Mountain Equipment Starlight 2 Wmns

Mountain Equipment Starlight 2 Wmns

DKK 1.099,00


   På lager
Antal
Varenummer: 4671 5053817059834
Starlight er en ny serie af lette, komprimerbare fibersoveposer fra Mountain Equipment. Soveposerne henvender sig til outdoor-entusiaster, der har brug for en sovepose med mindre pak-volumen, lavere vægt og garanteret præstation.

Panelerne i ydermaterialet er letvægts Honeycomb, der er DWR-behandlet (Durable Water Repellency), så det skyer vand. Med shingle konstruktionen undgår du kuldebroer i fiberfyldet, der består af Polarloft® Micro isolation. Den anatomiske hætte og Shark Toe fodenden fremmer pasform og komfort. Soveposen har en skjult lomme til værdigenstande, og med selvlysende lynlåse kan du altid finde ind og ud af soveposen.

Komforttemperatur: -2ºC for mænd og +3ºC for kvinder

Personlængde: Standard 185 cm, X-Large 200 cm

Vægt: 1432 gram
Vis mere
Vis mindre
Produkt Information
SæsonEfterår og forår
Mærke:Mountain Equipment
Køn: Dame
FyldFiber
Kategori:Soveposer
Aktivitet:Trekking
Camping
Materiale:Polyester
Nylon
Vægt: 1290 g

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid  |  Frederiksborggade 28  |  1360 København K  |  +45 33 11 35 36  |  WEB@FJELDOGFRITID.DK
Klik mig