Mountain Equipment Switch Jacket
Mountain Equipment Switch Jacket

Mountain Equipment Switch Jacket

DKK 1.199,00


   På lager
Antal
Varenummer: 5935
Det perfekte mellemlag til de aktive dage udenfor. Jakken har en høj varmeværdi i forhold til vægt. Hybrid-konstruktionen med fiberforing på overkroppen og Technostretch fleece på arme og i siderne giver dig optimal varme og åndbarhed. Når pulsen kommer op, kommer jakken for alvor til sin ret, hvad end det er på pisten, på klippevæggen eller på cykelstien.
Stretch-materialet giver dig den fornødne bevægelsesfrihed, og Polartec Alpla Core er noget af det bedste, du kommer i nærheden af, når det drejer sig om åndbar isolering.

Jakken har to håndvarmerlommer og en brystlomme.

Vægt: 350 gram

Når du skal vaske din fiberjakke anbefaler Fjeld og Fritid at du bruger Grangers PERFORMANCE WASH
Vis mere
Vis mindre
Produkt Information
Mærke:Mountain Equipment
Køn: Herre
Kategori:Jakker
Aktivitet:Trekking
Ski
Klatring
Materiale:Polyamid
Vægt: 290 g
Fjeld & Fritid anbefaler

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid   |   Frederiksborggade 28   |   1360 København K   |   +45 33 11 35 36    |   info@fjeldogfritid.dk

Fjällräven Specialbutik   |   Kultorvet 7   |   1175 København K   |   +45 33 11 22 73    |   info@fjeldogfritid.dk
Klik mig